Onze werkwijze

Wij leren u graag kennen

Er zijn allerlei soorten hoorhulpmiddelen. Maar wat is nu de beste oplossing voor u? Het is niet eenvoudig om daar antwoord op te geven. Elk oor en elk gehoorprobleem is namelijk anders. Bovendien ligt het niet alleen aan de complexiteit van uw gehoorprobleem: uw wensen, activiteiten en uw omgeving spelen ook een belangrijke rol. Alleen door uitgebreide hoormetingen en gesprekken kunnen wij een compleet beeld krijgen van uw gehoorproblematiek. Dat zijn vaak best intensieve gesprekken, waar we graag ruim de tijd voor nemen. En dat is in de eerste plaats uit oprechte interesse. Juist het contact met de klant maakt ons werk namelijk zo verschrikkelijk leuk!

De beste hooroplossing voor u

Op basis van de metingen en de gesprekken die we met u hebben gevoerd, gaan wij analyseren wat de beste hooroplossing voor u is. Welke mogelijkheden zijn er? Maar ook: welke verwachtingen kunnen we niet voor u waarmaken? We leggen alles naast elkaar, we overleggen met u, met collega’s en geven u vervolgens een advies. Uiteindelijk bepalen we samen wat voor u de beste optie is.

over ons

Benieuwd hoe wij er in het echt uit uitzien? U bent van harte welkom in onze praktijk in Elburg. De koffie staat voor u klaar!