Extra apparatuur

Beter spraak verstaan in lawaai met extra apparatuur

Ondanks de ontwikkelingen op het gebied van de hoortoestellentechnologie, kennen zelfs de meest geavanceerde toestellen hun beperkingen. Dit is vooral het geval bij spraakverstaan in een rumoerige omgeving en op afstand. Een hoortoestel is dan niet altijd voldoende. In deze gevallen adviseren wij het gebruik van extra apparatuur, ook wel solo-apparatuur genoemd.

Wat is solo-appratuur?
Solo-apparatuur bestaat veelal uit microfoons en ontvangers die de stem van een spreker opvangen en deze draadloos uitzenden naar de luisteraar. Het achtergrondlawaai wordt hierbij verminderd. Hierdoor kunt u spraak duidelijk horen tijdens vergaderingen of andere sociale activiteiten. Het resultaat? U kunt weer volop deelnemen aan gesprekken, u voelt zich niet meer buitengesloten en u bent minder vermoeid aan het einde van de dag.

De wereld van solo-apparatuur is complex. Niet alleen als het gaat om de juiste keuze apparatuur, maar ook als het gaat om vergoedingen. Het team van Vallinga staat graag voor u klaar om u te helpen en de juiste oplossing voor u te vinden.

0525 74 50 10info@vallingahoorzorg.nl