Klantverhalen

Dhr. J. Spruit

Ik hoor er weer bij!

Eigenlijk had ik het een beetje opgegeven. De hoortoestellen die ik had, versterkten wel alle geluiden maar verstaan kon ik de mensen nog steeds niet. En dat maakte dat ik me steeds meer afzonderde. Familie en vrienden verstond ik nauwelijks of het kostte me veel energie waardoor ik vaak bekaf was na een bezoekje. Gelukkig maakte een goede vriend mij attent op Vallinga Hoorzorg. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Als de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen versta ik nu eindelijk waar zij over praten met elkaar. En ook tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Ikonenmuseum krijg ik veel meer mee van alle gesprekken en sociale interactie. Kortom, ik geniet weer!

Berna van der Velde- Kanis

Harde geluiden worden direct gedempt

Op de boerderij is altijd geluid. Het blaten van de schapen. Het geluid van de voerhekken, metaal dat tegen metaal slaat. Tractors en machines. Hinderlijke geluiden die ik liever niet wil horen, terwijl ik mijn man en kinderen natuurlijk wel moet kunnen verstaan. Een ingewikkelde vraag maar dankzij de hoortoestellen van Vallinga Hoorzorg worden deze impulsgeluiden direct onderdrukt zonder het spraakverstaan aan te tasten. Wat dat voor mij betekent? Ontspannen luisteren en minder vermoeidheid!

Jeroen van Boven

Een positieve boost!

Ik worstel al jaren met gehoorverlies en had al verschillende hoortoestellen geprobeerd. Via een vriend kwam ik terecht bij Vallinga Hoorzorg. Vooral op de werkvloer liep ik steeds vaker tegen problemen aan. Als je te maken hebt met gehoorverlies, realiseer je je pas hoe belangrijk communicatie is. Vergaderingen , belafspraken, overleg met klanten, veiligheidsinstructies in een grote productiehal, een beursbezoek in een rumoerige omgeving …. En ga zo maar door. Dankzij de hooroplossing van Vallinga Hoorzorg ervaar ik meer werkplezier en werkgemak!

René Baltussen

Overleg is het halve werk!

Als rundveedierenarts was ik op zoek naar een oplossing die tegen vocht, vuil en stof kan. Vallinga Hoorzorg gaf mij een duidelijk advies en ik draag nu een klein hoortoestel dat diep in de gehoorgang zit. Het resultaat is heel goed. Er zijn nog wat kleine verbeterpuntjes maar gelukkig denkt het team van Vallinga altijd met mij mee. Fijn dat er nog vakmensen zijn die net zo lang doorgaan tot het echt optimaal is!

Corry Nagelhout

Genieten van de geheimpjes die de kleinkinderen in mijn oor fluisteren

Mijn gehoor vind ik erg belangrijk en ik wil er het maximale uithalen. Via via hoorde ik positieve berichten over Vallinga Hoorzorg. Een speciaalzaak met kennis van zaken en persoonlijke begeleiding sprak mij erg aan en ik maakte een afspraak. Ik heb mijn hoortoestellen nu ruim een jaar en ben zeer tevreden. Ik kan weer genieten van de dagelijkse geluiden in het leven die voor een ander wellicht vanzelfsprekend zijn. Zoals het ritselen van de bladeren. Of de talloze geheimpjes die mijn kleinkinderen in mijn oor fluisteren. Geweldig!

Dhr. W. Hop

Dankzij een boottochtje bij Vallinga Hoorzorg binnengestapt!

Met mijn boot vaar ik regelmatig vanuit Harderwijk naar Elburg. Tijdens een tocht hield een van mijn hoortoestellen er ineens mee op. Voor mij direct een probleem want ik heb een ernstig gehoorverlies. Na wat rondvragen kwam ik terecht bij Vallinga Hoorzorg. Gelukkig was het probleem snel verholpen en ik raakte met Remco aan de praat. Volgens hem was mijn toestel prima, maar moest het gewoon iets beter worden afgesteld. Er werden heel wat metingen verricht. Ik versta nu een stuk beter en bovendien klinkt het geluid aangenamer. Wellicht dat ik in de toekomst een andere oplossing ga proberen voor zware verliezen. Bij Vallinga Hoorzorg zijn ze in ieder geval altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.