Hoortoestellen

Zelfstandige audicien in Elburg

Voor advies over een hoortoestel op maat gaat u naar Vallinga Hoorzorg. Vallinga Hoorzorg is een zelfstandige en onafhankelijke speciaalzaak in hoortoestellen. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan regels van verzekeraars of fabrikanten en u de beste oplossing kunnen bieden. Onze vakmensen hebben maar één doel: het leven voor mensen met gehoorverlies makkelijker maken!

Welk hoortoestel past bij u?

Dit hangt onder meer af van uw gehoorverlies, de ruimte in uw gehoorgang, uw leefsituatie, uw cognitieve capaciteit en persoonlijke wensen. Het is moeilijk vooraf te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Alleen op basis van een uitgebreide intake en hoormeting krijgen wij een goed beeld van uw situatie. Indien nodig overleggen wij natuurlijk met uw KNO-arts of de audioloog van het Audiologisch Centrum.

Hoorzorg in Elburg of bij u thuis!

U bent van harte welkom in onze praktijk in Elburg. Onze gediplomeerde audiciens kunnen ook bij u thuis komen voor service aan huis. Neem gerust contact met ons op om dit te overleggen.

Merken waar we op bouwen

Door de jaren heen hebben wij een duidelijke voorkeur ontwikkeld voor een aantal merken van hoortoestellen. Deze voorkeur is gebaseerd op productkwaliteit en technologie. Maar vooral ook op de ervaring en feedback van onze klanten! Hieronder staan de leveranciers waar wij graag mee werken. Dit betekent overigens niet dat u bij ons niet terecht kunt voor andere merken!

Phonak

Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova Group en is actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf heeft al 70 jaar een indrukwekkende kennis van gehoor, akoestiek en technologie.

Oticon

Oticon is opgericht in 1904 en is vanaf het allereerste begin gebaseerd op zorg en empathie. Het bedrijf is in Denemarken gevestigd en inmiddels een van de koplopers in hoortechnologie.

W/S audiologie

W/S audiologie is ontstaan door een fusie van twee topbedrijven Widex en Sivantos. Widex is een familiebedrijf dat in 1965 door twee Deense families is opgericht. Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen en behoort tot de top vijf van grootste producenten in de hoortoestellenindustrie.

Starkey

Starkey is een Amerikaans bedrijf dat een lange traditie heeft op het gebied van in-het-oor hoortoestellen. Het nieuwste hoortoestel van Starkey is de Livio AI dat ook wel bekend staat als de eerste “healthable”. Dit hoortoestel houdt ook uw fysieke en mentale gezondheid bij met een stappenteller, hartslagmeter en andere sensoren zoals een valdetectie.

0525 74 50 10info@vallingahoorzorg.nl
Onzichtbare hoortoestellen