Ons team

Maak kennis met team Vallinga

Het team van Vallinga Hoorzorg bestaat uit vakbekwame specialisten met een passie voor het vak. Wij stellen ons team graag aan u voor!

Maak een afspraak
Remco Vallinga - audicien

Remco Vallinga heeft in de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan in het aanpassen van hoortoestellen. Hij beoefent elke dag met veel plezier het audiciensvak. Met zijn ervaring, deskundigheid en gedrevenheid kan hij mensen een gedegen advies geven. Zijn werkwijze is persoonlijk, aandacht voor details, doeltreffend en energiek.

Henri Schuring - audicien

In 1988 begon Henri Schuring het vak als ambulant audicien. Daarnaast is hij vele jaren actief geweest als regio- en kwaliteitsmanager. Zijn hart ligt echter vooral bij het contact met de klant. Hij helpt nu dan ook onze klanten in de praktijk in Elburg maar komt ook veel bij de mensen thuis. Zijn werkwijze is flexibel, betrokken, bevlogen en kwaliteitsgericht.

Judith Vallinga

Judith vliegt het liefst alle kanten op. Van het maken van advertenties, het inrichten van de praktijk tot aan de administratie en boekhouding. Niets is haar te gek. Judith heeft jarenlang haar eigen etaleer- en stylingbureau gehad maar door de snelle groei van Vallinga Hoorzorg en de zorg voor haar gezin heeft ze besloten zich volledig te richten op Vallinga Hoorzorg. En daar zijn we maar wat blij mee!

Paula Visser - audicien

Na bijna 20 jaar in de vertaal- en communicatiewereld werkzaam te zijn geweest, zocht Paula een andere uitdaging. Haar zoon kampte met (geh)oorproblemen en zo raakte ze geïnspireerd door het audiciensvak. Haar enthousiasme is dan ook groot. Luisteren en doorvragen zit haar in de genen. Met haar verfrissende kijk op de branche brengt Paula vraagstukken steeds terug tot de essentie.

Benieuwd hoe wij er in het echt uit uitzien? U bent van harte welkom in onze praktijk in Elburg. De koffie staat voor u klaar!