Second opinion


Als u op het punt staat een hoortoestel aan te schaffen en u heeft behoefte aan objectief advies, zijn wij u graag van dienst. Een adviesgesprek neemt circa een half uur in beslag, waarvoor wij geen kosten in rekening brengen. Bent u in het bezit van een hoortoestel, welke u elders heeft aangeschaft, maar u bent niet tevreden over het behaalde resultaat? Wij staan graag voor u klaar het probleem te verhelpen of te verbeteren. U krijgt van ons een niet-goed-geld-teruggarantie. Een kleine ingreep kan al vaak voor een grote verbetering zorgen.

Indien u na de aanpassingen de nieuwe instellingen dient te behouden, betaalt (contant of pin) u alleen voor de behandeling. U krijgt twee weken de tijd de nieuwe instellingen in de praktijk te testen. Indien de nieuwe instellingen u niet bevallen, kunt u kosteloos een nieuwe afspraak maken. De oude instellingen zullen wij weer voor u terugzetten en u krijgt uw geld retour.

Mocht u tijdens de afspraak al merken dat de nieuwe instellingen u niet bevallen, zetten wij de oude instellingen kosteloos voor u terug.
 


design: OrangeTalent