Werkwijze

Kennismakingsgesprek
Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt.
Om elkaar beter te leren kennen, beginnen we het behandeltraject met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en de gehoorproblematiek in kaart gebracht. Vervolgens gaan we bekijken of en hoe we de gehoorproblematiek kunnen verhelpen of verbeteren. Indien noodzakelijk verwijzen wij u door naar een huisarts, kno-arts of een andere audiologische instantie.

De mogelijkheden, zoals het aanmeten van een gehoortoestel, zullen in de vervolgafspraak worden uitgevoerd.

Vervolgafspraak
Tijdens de vervolgafspraak worden de mogelijkheden, die in het kennismakingsgesprek zijn besproken, toegepast. Indien wij u een hoortoestel hebben geadviseerd, zullen wij deze bij u aanmeten. Hierbij maken wij gebruik van een REM-meting om er zeker van te zijn dat u hoortoestel goed staat ingesteld. Verder krijgt u uitleg over de bediening en het onderhoud van het toestel. Na deze afspraak volgen nog een aantal evaluatieafspraken.

Eerste evaluatieafspraak
De eerste evaluatieafspraak zal een paar dagen nadat u het hoortoestel heeft gekregen plaatsvinden. Gedurende deze dagen heeft u ervaringen met het hoortoestel kunnen opdoen. Wij zijn erg benieuwd hoe het toestel u tot nu toe bevalt en of alles naar wens verloopt.

Tijdens deze afspraak zullen wij het hoortoestel met behulp van verschillende controle metingen verder optimaliseren.  Aan de hand van de resultaten van de metingen beoordelen wij of het hoortoestel voor u geschikt is of dat u beter kunt overschakelen naar een ander type of merk.

Overige evaluatieafspraken
Omdat ieder mens uniek is en iedereen zijn / haar eigen hoorwensen heeft, bereikt de één sneller het gewenste resultaat dan de ander. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom nemen we alle tijd voor u, zodat u het gewenste resultaat krijgt.

Wij werken niet met een strak hoorprotocol. Op het moment dat beide partijen tevreden met het resultaat zijn, vindt de financiële afwikkeling plaats.

Financiële afwikkeling en nazorg
Vooraf stellen wij u altijd op de hoogte van de kosten, zodat u achteraf nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Wij werken graag aan een lange termijnrelatie en mag u van ons uitstekende service verwachten. Indien uw hoorwensen in de loop der jaren veranderen, zien wij u graag bij ons terug!
design: OrangeTalent