Uw gesprekspartner

Remco Vallinga
Remco Vallinga is een zeer gepassioneerde vakman en ondernemer. In de afgelopen jaren heeft hij zowel nationaal als internationaal veel ervaring op gedaan over het aanpassen van hoortoestellen en FM-apparatuur. Hierdoor kan Vallinga Hoorzorg mensen optimale hoorzorg aanbieden. Hoorzorg die persoonlijk en doeltreffend is.

Het zoeken naar oplossingen voor de gehoorproblematiek bij mensen is een passie voor Remco. Met zijn ervaring en deskundigheid kan hij mensen gedegen advies geven. Het valt hem elke keer weer op dat mensen de winkel met een goed gevoel verlaten. En dat is wat zijn beroep zeer dankbaar maakt.Judith Vallinga
Judith Vallinga is de partner van Remco. Zij is binnen Vallinga Hoorzorg actief op het gebied van marketing en administratie. Daarnaast is ze een geweldige gastvrouw.

Judith is jarenlang eigenaresse van een etaleer- en stylingbureau geweest. De snelle groei van Vallinga Hoorzorg en het gezin heeft haar doen besluiten zich volledig te richten op Vallinga Hoorzorg. Zodoende kan Vallinga Hoorzorg de kwaliteit en het maatwerk leveren, die zij beloven.

design: OrangeTalent