Phonak

Fabrikant Phonak is onderdeel van Sonova Group met vestigingen in meer dan 100 landen, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland is gevestigd. Het bedrijf heeft een indrukwekkende kennis van gehoor, akoestiek en technologie. Ze weten op een creatieve manier hun hoortoestellen te verbeteren en nieuwen op de markt te brengen.

Phonak is initiatiefnemer van ‘Hear the World’. ‘Hear the World’ vraagt om aandacht voor het belang van een goed gehoor. Zij wijzen het publiek op de consequenties van gehoorverlies en hoe mensen kunnen profiteren van de beschikbare hoorhulpmiddelen. ‘Hear the World’ focust zich op drie specifieke gebieden: preventie, steun en oplossingen.

De nieuwste productlijn hoortoestellen van Phonak is Belong. Deze productlijn bestaat uit misschien wel de beste en meest complete aanbod digitale hoortoestellen die op dit moment worden verkocht. Daarnaast verkoopt Phonak vele accessoires en Roger-apparatuur. Vrijwel alle scholen in Nederland die vallen onder ‘cluster 2’, zijn met de Roger-apparatuur van Phonak uitgerust.
design: OrangeTalent